Met Estilo Latino, is er Zumba voor iedereen! Het tempo wordt aangepast aan uw behoeften. Zumba® Inclusive  is een speciale vorm van Zumba® voor kwetsbare mensen: Mensen met een rollator, in een rolstoel, met een verstandelijke beperking en natuurlijk alle andere mensen die mee willen doen. Geniet grenzeloos van dansen met Estilo Latino!

PERFECT VOOR
Deze vorm van Zumba®  is perfect voor mensen met een beperking, ze krijgen de kansen om actief te zijn ondanks de beperkingen lekker te bewegen op de Latijns-Amerikaanse muziek.
Houd jij van Zuid-Amerikaanse muziek? Wie weet is Zumba® wel wat voor jou!

HOE WERKT HET
Je kunt Zumba® staand of zittend in een (rol)stoel, met rollator uitoefenen.  Sonia Rosales van Estilo Latino komt zelf naar de instelling, de deelnemers hoeven niet te reizen en kunnen vanuit de instelling de lessen volgen.

VOORDELEN
Dansen is goed voor je spieren, voor je houding, je flexibiliteit maar ook voor je hoofd. Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat je je door dansen gelukkiger en vrijer kunt voelen. Mensen met een beperking kunnen gelijkwaardig mee doen in de samenleving.

Zumba®  Inclusive voor mensen met een verstandelijke beperking: een leuke manier om te sporten en te socializen.

Wil je Energie en Festa Latina  in je Instelling  brengen?

Wij hebben de oplossing! Wij bieden Zumba workshops aan voor instellingen die op zoek zijn naar een leuk, sportieve en gezond alternatief voor jouw cliënten.

Estilo Latino biedt Zumba® aan in allerlei varianten toegankelijk voor vele soorten beperkingen. Kies de variant die bij u past!

Neem contact met ons op om uw plaats te reserveren!