Ben je 55  jaar of ouder en hou je van het Latijns- Amerikaanse dansritme, dan is dit echt iets voor u. Het voordeel is dat u geen vaste danspartner nodig heeft. Zumba® Gold is Zumba, maar dan net in een iets rustiger tempo en opbouw.

Leeftijd: +55
Les duur: 60 minuten

PERFECT VOOR
Het is een perfect programma speciaal afgestemd voor 55+, actieve ouderen,  de beginnende deelnemers die op zoek zijn naar een aangepaste Zumba les. Zumba® Gold is de originele bewegingen van Zumba® Fitness maar dan op een lagere intensiteit. Ben je herstellende van een blessure? dan kun je kiezen voor Zumba® Gold!

HOE WERKT HET
We maken er, door middel van lage intensiteit bewegingen, een dans-fitnessfeest van! Verbrand calorieën, geniet van de muziek en richt je op balans, bewegingsbereik en coördinatie. Je zult zweten tijdens de les, om vervolgens sterk en krachtig te vertrekken! Effectief? Check!. Superleuk? Check & Check!

VOORDELEN
Een totale workout, richt zich op alle elementen van fitness: cardiovasculaire, spierconditionering, flexibiliteit en balans! Het geeft je een energieboost en je verlaat elke les met voldoening.