Aqua Zumba®  is een speciaal FIESTA fitnessprogramma in het water. Een leuke swingende les gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Bij Aqua zumba® Fitness doe je fitness-oefeningen in het zwembad op muziek. Het is een intensieve cardio-workout BAM!

Leeftijd: +18
Les duur: 45 minuten
Zwemdiploma A vereist

PERFECT VOOR
Elke Aqua Zumba® les is ontworpen om samen met je vrienden plezier te beleven in het water op Latijns-Amerikaanse muziek. Je hoeft geen eerdere ervaring te hebben met Zumba om deel te nemen aan Aqua Zumba.

HOE WERKT HET
Aqua Zumba is een fitness routine wat in het water wordt uitgevoerd in groepsverband. Het zwembad voor Aqua Zumba is dan ook 1,30 meter diep zodat je vrijuit in het water kunt bewegen. Het is een intensieve workout wat zorgt voor de versterking van je spieren en je conditie.

VOORDELEN
Aqua Zumba heeft veel voordelen die elementen van fitness en cardio combineert. Hierdoor verbeter je je uithoudingsvermogen, luchtwegen en bloedvaten. Het geeft je een energieboost en je verlaat elke les met de meeste voldoening.