FAQ items aan het laden...

TARIEVEN
Alle tarieven van Estilo latino Dance & Fitness zijn vastgesteld op een gemiddelde van 12 maanden. Vakantieweken en vrije dagen zijn verrekend in de tarieven.

TARIEVEN TWEE UURTJES PER WEEK DANSEN
Twee uurtjes per week dansen Zumba Fitness kost €45,-

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan online of persoonlijk. Met het verzenden van uw inschrijfformulier verklaart u dat u kennis hebt genomen van en akkoord ga met de Algemene Voorwaarden van Estilo Latino Dance & Fitness.

INSCHRIJFKOSTEN
Het éénmalige inschrijfgeld bedraagt € 13,50. Deze inschrijfkosten worden verrekend bij de eerste maand van de contributie.

AUTOMATISCHE INCASSO
Estilo Latino Dance & Fitness werk met een maandelijkse betaling per automatische incasso.

OPZEGGING
Estilo Latino Dance & Fitness hanteert een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggingen dienen altijd vóór van het einde van de maand per email verstuurd te worden naar soniaestilolatino@hotmail.com. Wanneer u bijvoorbeeld per 1 januari op wilt zeggen zorgt u dat u vóór 1 december uw opzegging opstuurt.

PROEFLES
Een proefles is gratis! Voor een proefles verzoeken wij u van tevoren een afspraak te maken via email soniaestilolatino@hotmail.com of via 06-20988374.

ONDERSTEUNING BIJ BETALING:
De gemeente zorgt ervoor dat alle kinderen de kans krijgen om een leuke activiteit in de vrije tijd te kunnen doen. Als u een laag inkomen heeft en het lesgeld niet kunt betalen, kunt u bij Meedoenregeling een aanvraag doen.
Als u ouder bent dan 18 jaar en een laag inkomen heeft, dan kunt u in aanmerking komen voor Leergeld aanvragen. Geen excuses om niet te sporten en vitaal te worden met de Zumba Lessen bij Estilo Latino Dance & Fitness.

We gaan samen van sporten een FIESTA maken!