Van harte welkom bij mijn dansschool Estilo Latino Dance & Fitness in Tilburg! Laat ik me eerst even voorstellen: ik ben Sonia Rosales, een vriendelijke en spraakzame dame die in Perú als kleuterleidster heeft gewerkt.

Eén van mijn hobby’s is dansen, dit zit ten slotte in mijn bloed. Het Zuid-Amerikaanse ritme en plezier wil ik graag met jullie delen. Tevens ben ik een gediplomeerd Zumba® Fitness instructrice.

Ik heb licentie om les te geven in Zumba® Fitness, Aqua Zumba®, Zumba Gold®, Zumba® Kids & Kids Jr., Zumba® Toning , Aqua Zumba® en Zumba® Strong. Kom met me mee, ik garandeer dat je een 𝐆𝐄𝐖𝐄𝐋𝐃𝐈𝐆𝐄 tijd zult hebben!
Zumba®  heeft mij de kans gegeven om deelnemers van niet-Nederlandse afkomst ook de mogelijkheid te geven om verder te integreren in de Nederlandse maatschappij en de Nederlandse taal te oefenen en te verbeteren. Dat laatste geldt ook voor mijzelf want ik kom oorspronkelijk uit Perú en mijn moedertaal is Spaans.

Het is leuk en goed om meer contact te hebben met de mensen in je directe omgeving en om onderling even bij te praten. Dankzij Zumba®  heb ik mijn draai gevonden in Nederland!
Ik lange tijd als Zumba® Fitness instructrice in verschillende sportcentra gewerkt, maar nu is het tijd om voor mezelf te beginnen en Estilo Latino Dance & Fitness te starten! Kom je gezellig een keertje meedoen?

Bekijk mijn officiële Zumba® pagina en geef me een hartje❤️

Check mijn facebook pagina van Estilo Latino en geef me een like 👍

Volg je ons al op socials?
Check hier waar we allemaal actief zijn!👇😘 

VIERNES DE FIESTA

Een van mijn andere hobby’s: activiteiten in de wijk organiseren. Dit vind ik leuk en geeft me veel positieve energie. Ik hou ervan om dingen te organiseren die andere mensen blij maken. Vandaar dat ik dus elke eerste en tweede vrijdag van de maand een feest organiseer: VIERNES DE FIESTA!

Viernes De Fiesta betekend vrijdagsfeest! Een maandelijks terugkerende uitgaansavond – Latin avond – in tropische sferen. Een avond vol van Salsa, Bachata, Merengue en nog veel meer Latin muziek om jou in een zomerse vibe te brengen. Dankzij De Ypelaer en Het Spoor kan ik mijn feest realiseren! Iedereen is van harte welkom uiteraard. Una noche muy caliente, ofwel een zeer hete nacht, in Tilburg. Kom jij ook?

Check voor meer info Viernes De Fiesta op Facebook en geef me een like  👍