Estilo Latino volgt alle toepasselijke richtlijnen die gelden tijdens de corona pandemie. Deze regels gelden voor alle cursisten. Wij houden overal 1,5 meter afstand in acht, tijdens de les, maar ook na de les! Heeft u klachten? Blijf dan thuis en neem geen risico. Ook is het dragen van een mondkapje verplicht, dit houdt in dat u bij binnenkomen en weggaan een mondkapje moet dragen. Tijdens de les kunt u uw mondkapje afzetten. We geven geen knuffels, maar wel een high 5 in de lucht!

Coronatoegangsbewijs voor de les
Inmiddels kunnen jullie alweer een tijdje heerlijk Zumba dansen bij Estilo latino, een veilige sportomgeving voor jouw workout want, safety first! De overheid heeft bepaald dat jullie vanaf 6 november een Coronatoegangsbewijs moet kunnen laten zien om toegang te krijgen tot onze Zumba lessen!
Zorg er dus voor dat je je Nederlandse QR-code in de Corona Check app bij de hand hebt om de lessen binnen te komen voor je Zumba workout. Zo behouden we samen een veilige sportomgeving en kunnen we Zumba fit de winter door! Heb je geen QR- code, geen probleem, overhandig dan een negatieve actuele testuitslag.

Gezondheidscheck voor de les
Voor de les sturen wij u een gezondheidscheck. Wanneer u op een van deze vragen JA moet antwoorden neem dan contact met ons op door te bellen naar 0620988374. Heeft u geen klachten? Dan krijgen wij hier graag een bevestiging van via e-mail.

Gezondheidscheck

Online lessen
Wanneer het vanwege sluiting van sportscholen niet mogelijk is om op locatie les te geven, zullen wij onze cursisten op de hoogte stellen. Lessen zullen dan online gegeven worden via het programma ZOOM ink: www.zoom.us . Cursisten ontvangen een inlogcode en wachtwoord via e-mail.

Lessen via zoom zijn op dezelfde tijd als uw normale les. U kunt een paar minuten voor de les inloggen, u moet dan wellicht even wachten tot u toegelaten wordt in de les. Zorg dat u de stoelen en tafels aan de kant heeft geschoven, zodat we er een fijne les van kunnen maken!

Regels m.b.t. coronavirus
Tijdens deze periode zijn er een aantal belangrijke regels waar u zich aan dient te houden wanneer u naar les komt. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

 • Doe de gezondheidscheck
 • Blijf thuis wanneer u klachten heeft
 • Kom omgekleed naar de les
 • Mondkapjes zijn verplicht bij binnenkomen en weggaan, tijdens het dansen mag je deze afdoen.
 • Was uw handen grondig voor en na de les
 • Desinfecteer uw handen bij aankomst
 • Houdt te alle tijden 1,5 meter afstand (zowel binnen als buiten)!
 • Kom op tijd, houd ongeveer 5 minuten voor aanvang aan (niet eerder!)
 • Na de les vertrekt u gelijk naar huis
 • Neem geen waardevolle spullen mee
 • Laat geen afval achter

Wij houden ons te alle tijden aan de richtlijnen van de Rijksoverheid. Deze richtlijnen kunt u hier vinden en nalezen:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Alvast dank uw begrip! Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen of e-mailen.